Partners

Hieronder vindt je een aantal nuttige adressen en tips van partners die allemaal verbonden zijn met fertiliteit. Heb je vragen of wil je meer over hen weten stuur ons dan een e-mail, of neem rechtstreeks contact met hen op.

Kinderwens therapeuten

Carin van Laarhoven

Een fertiliteitstraject kan emotioneel erg zwaar zijn en daarom kan het prettig zijn als je hier met iemand over kan praten. Mocht je op zoek zijn naar goede begeleiding, neem dan contact op met psychosociaal therapeut en ervaringsdeskundige Carin van Laarhoven. Zij heeft een zeer brede expertise op het gebied van kinderwensbegeleiding. Gesprekken kunnen ook via video-call gedaan worden. Kijk eens op de website https://www.carinvanlaarhoven.nl/

Simone Hoogeveen

De vervulling van een kinderwens kan gepaard gaan met tegenslagen en verlies. Soms kan een kinderwens niet worden vervuld zonder hulp van een donor of draagmoeder. Deze keuzes maak je niet. Simone kan je helpen met volhouden van het fertiliteitstraject en je ook helpen met verlieservaringen in het fertiliteitstraject. Daarnaast is zij gespecialiseerd in donorconceptiecounseling. Simone heeft als maatschappelijk werkster en contextueel therapeut jarenlange werkervaring bij hulpvragen rondom zwangerschap. De hulpverlening kan online en offline plaatsvinden. Zie ook www.simonehoogeveenhulpverlening.nl.

Freya

Je wilt graag een kindje en dat leek een gewone wens. Toch is vervulling van die kinderwens niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms duurt het gewoon wat langer, maar soms is er sprake van een vruchtbaarheidsprobleem. Als een gewenste zwangerschap uitblijft kun je wel wat steun gebruiken en daarom is Freya er voor jou! Voor informatie en een luisterend oor. Kijk eens op de website.

Op de website van Freya staat ook een artikel met tips over afstammingsinformatie. https://www.freya.nl/kinderwens/zwangerschap-en-kind/kind-van-een-donor/

Acupunctuur

Acupunctuur wordt al vele jaren ingezet bij kinderwensbehandelingen. Wanneer je een zo’n behandeling ondergaat, dan staat voor de acupuncturist een zo goed mogelijke ontvangst centraal. Aandacht voor de opbouw en doorbloeding van het baarmoederslijmvlies staat centraal. De werking van de medicatie wordt ondersteund en versterkt en rondom de terugplaatsing zorgt de acupunctuur voor rust (in de baarmoeder en in het algemeen). Alles is gericht op een optimale conditie voor een goede innesteling. Zorg dat je naar een acupuncturist gaat die gespecialiseerd is in fertiliteit zoals Gilles Stoop (Utrecht en Rotterdam).

Meer informatie vindt je hier: https://acupuncturist.nl/

Supplementen

NuaBiome Women is het eerste prenataal vruchtbaarheidssupplement met de focus op het 
microbioom. Nua supplementen bevatten 5
stammen van levende  bacteriën, vitaminen, en mineralen. Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en Zink dat bijdraagt tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Deze formulering maakt
NuaBiome de ideale keuze voor vrouwen die
zwanger willen worden.
Gesteund door de wetenschap en geïnspireerd door persoonlijke ervaring met onvruchtbaarheid.

Gezond en Zwanger

Op de website Gezond en Zwanger lees je wat je kunt doen om zo gezond mogelijk je zwangerschap in te gaan. 
Het is een website met informatie over voeding, leefstijl, kinderwens en spiritualiteit. Voor ons een belangrijke partner!

Kijk eens op: Gezond en Zwanger.nl