Over ons

Waarom Kinderwens Buitenland?

Zodra je weet dat je in Nederland uitbehandeld bent (of niet behandeld kunt worden), dan heb je iemand nodig die de weg kent in het buitenland. Iemand die de klinieken kent, de mogelijkheden, de kosten en de wet- en regelgevingen. Of het nu gaat over IVF, eiceldonatie, dubbele donatie of  embryodonatie, wij zijn er om te helpen. Wij weten de weg. 

Er is een enorm groot aanbod in klinieken en behandelingen. Zo zijn er alleen in Spanje al meer dan 250 fertiliteitsklinieken. Wij helpen je om de kliniek te vinden die aansluit bij jouw wensen en budget.

Daarnaast bezoeken we minimaal 1 keer per jaar zelf de klinieken en daarom kennen we de meeste medewerkers persoonlijk. Kortere lijnen zijn er niet!

Dit is Anneke

Mijn naam is Anneke Janssen en heb Kinderwens Buitenland opgericht. Al vele jaren ben ik actief op het gebied van fertiliteit en fertiliteitsbehandelingen in het buitenland.
Tijdens mijn werk bij een Nederlandse IVF kliniek werd mijn interesse voor de mogelijkheden in het buitenland gewekt. Reden hiervoor was dat de mensen die in Nederland uitbehandeld waren, geen informatie over de mogelijkheden in het buitenland kregen. Er waren daar namelijk vaak nog wel kansen. 

Graag deel ik mijn kennis en ervaring met mensen die het nodig hebben!

En dit is Christa

Mijn naam is Christa Gruijters en ik werk samen met Anneke bij Kinderwens Buitenland. Uit ervaring weet ik dat kinderwensbehandelingen erg zwaar kunnen zijn. Wanneer je naar het buitenland gaat, dan is het nog spannender. Daarom is begeleiding juist zo belangrijk. 

Graag ben ik jullie gids in het doolhof van mogelijkheden!

Missie

Het is onze passie om mensen uitgebreid te informeren over de mogelijkheden. Met deze informatie kan men zelf beslissen om wel of geen behandeling in het buitenland te ondergaan.

Visie

Iedereen die het nodig heeft, op de hoogte brengen van de voor- en nadelen van kinderwensbehandelingen in het buitenland.